RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 00:50 Email | Share | Bookmark
Triumph Inspiration Award 2008

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Berlangsung di Pavilion,aku ditugaskan utk jadi paparazzi..sbb katenye ade barisan artis yang akan hadir.So aku pun pegi la..memang betul la..ade about 12 org mcm tu..actually ni first time aku amik gambar celebrities ni..cuak beb...memang xpenah amik pun before ni..yela..siapelah aku ni nak amik gambar mereka Tapi lepas dh sekali diorang senyum bile pandang lens aku..semangat terus membara dan aku terus rase ok...hihihi..so ini lah die shot pada malam event tu...

I want to say Thank You to : Cinta,Phat Fam,Zura and Yun









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net