RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Nov-2006 09:26 Email | Share | | Bookmark
Sejenak di Kota Bharu

 
 
Salam rakan-rakan...
Setelah lama berhempas pulas belajar dan menyiapkan projek akhirnya muncul juga masa untuk kembali mengapdet fotopages...
These shots were taken during my educational/site visit to Kota Bharu,Kelate..It was a fun trip..and nice place.. It was my second time went there..the last time was in 1995..i was just 10 years old. Maksudnye setelah 11 tahun baru aku melawat Kota Bharu...lame beb. By the way,ini je the best shot yang aku ade..hahaha..Enjoy..





Friday, 23-Jun-2006 08:49 Email | Share | | Bookmark
Playing Clean is Boring Sometimes

 
Hi there peeps..first of all,Hail Brasil!! Fuuh..At last Ronaldo scored two goals against The Japs early this morning..tula..byk berfoya sampai naik berat badan...For this entry i've shot a gadget for guitar named Zoom 505.This gadget is cool for people who loves effects..And it is cool to me too..Rock on!!



Wednesday, 14-Jun-2006 13:22 Email | Share | | Bookmark
Rhymeregim..The Returns!!

 
 
 
View all 10 photos...
Hiya people!! I'm back!! Setelah lame fotopage ku ini tidak diupdate,akhirnya update pun..Dgn masalah peribadi,masalah kamera,masalah negara...tapi dengan semangat yang kental dan gagah akhirnya dapat juga mengemaskini fotopage ini...Walaupun KL Motorshow telah lame berlalu,tp aku nak juge meletakkan shot aku ketika melawat ke event itu...minta maaf lah..shot xberape stylo..(mcmla dulu stylo..)..So ok then..bertemu di entry yang lain...Wa chau dulu...




Ferrari Enzo yang hanya akan aku beli apabila aku tidak tahu nak buat ape dengan duit aku lagi...Dan kerete konsep Honda yang mengancam..kenapakah Proton tidak boleh menghasilkan rekaan seperti ini?




Chopper yang stylo...tp yang Paul Sr ngan Paul Jr design lagi layan...

Notes : Terima kasih kepada Apis Bylz kerana senjata yang dipinjamkan..tanpa senjata anda tak terhasillah shot2 ini..


Thursday, 4-May-2006 14:48 Email | Share | | Bookmark
Shah Alam Night Out

 
 
 
Salam to all peaceful people..I have 3 images where i shot at the Selangor State Mosque/Masjid Shah Alam..This shot were actually my shots for the final assignment (Photomedia class) last semester..So what u guys think about my shot this time?Your comments and advices are highly appreciated!! ThanX! Terima Kaseh!!






Quote:
Diperkarangan kawasan masjid...



Quote:
Jalan menuju Seksyen 9..as u can see there,Concorde hotel..



Quote:
Night+Motion effects..am i right?Correct me if im wrong..


Notes : Thank you so much to Mr.Bahaman for conducting Photomedia and giving me good grades.. and Thank You to my bro for being the model..


Saturday, 29-Apr-2006 16:13 Email | Share | | Bookmark
A Night With 1001 Stories..

 
 
Hey there peeps..amacam tajuk aku?taknak mengalah punye tajuk... btw,i just finished watching AIM..well overall the awards was ok..nothing much i guess.. Back to the story.i got two pictures here..shot an night..the first picture was shot during my Field Trip to Fraser's Hill..and the second was at my room..but Faha's compartment.Kalau diperhatikan secare telus dan halus,ade kepulan asap yg wujud di situ..perasaan pelik+kagum menyelubungi diri..lantas mengambil kamera dan membuat shot ini..sayangnye tiada tripod..hasilnya,gambar yg goyang..




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net