RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Oct-2007 09:52 Email | Share | | Bookmark
Roaring South - Hari Ketiga

Hari Ketiga di mulakan dengan pergi ke Clarke Quay..(pronounce as Klak Ki)..tempat yang stylo..diorang memang conserve giler tempat ni..Lepas tu,aku menaiki bot untuk meredah Singapore River..by cruising on the bot,kiranya dpt la aku menikmati bangunan pencakar langit kat sane..layan gak. Elok2 aku turun bot,hujan selebat-lebat nye...















Kami kemudian nya bergerak ke tempat yang lain..URA atau name panjangnya Urban Redevelopment Authority...Mcm DBKL la...ini satu lagi tempat yang stylo di mana mereka menerangkan ape fungsi mereka..Pastu diorang tunjuk macamane diorang plan Singapore tu..sbb tanah diorang tak banyak..so diorang plan betul-betul..R.E.S.T.E.C.P!haha...












Link di bawah ini mempunyai gambar di lokasi yang sama mcm saye..

http://fakhar.fotopages.com
http://zaimiys.fotopages.com


Wednesday, 3-Oct-2007 16:59 Email | Share | | Bookmark
Roaring South - Hari Kedua

2nd day kitorang baru masuk singapore...masing-masing excited..maklumlah..pegi oversea..kitorang pegi asian civilization museum,telok ayer street,red dot museum,esplanade ngan merlion...sila lah menjamah foto2 ku..hehe..

















Ape??xpuas tgk gambar aku?savela..xpe aku xmarah..haha..or u guys can click at these 2 links to satisfy ur lust!

http://fakhar.fotopages.com
http://zaimiys.fotopages.com


Tuesday, 2-Oct-2007 16:44 Email | Share | | Bookmark
Roaring South - Hari Pertama

At last aku upload gak..nak cakap bz xla sangat..xbz pun xjugak...apa2 hal,aku dh upload,so enjoy (mcm la best sgt gambar aku) and feel free to drop some comments..











Ape??Nak lagi gambar2 yang macam gini??Click link di bawah ya?

http://zaimiys.fotopages.com
http://fakhar.fotopages.com


Friday, 7-Sep-2007 16:29 Email | Share | | Bookmark
Roaring South 07 - coming soon

just got back from johore and singapore for a heritage and contemporary subject..tired+fun+happy+rushed...
what a trip...



Thursday, 30-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga Api - Aussie

Waaaah....bestnye tengok bunge api!! Weeee.....!







Thanx to :

YUN - for the Ride
ONG and his friend - for the setting


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net