RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Dec-2007 20:15 Email | Share | | Bookmark
Geekography #01




Upload before aku nk start sem balik..This was shot by Faha..ketika wedding job kat Puspanita..
Visit http://photogeek.fotopages.com for more of our shots!


Sunday, 18-Nov-2007 20:49 Email | Share | | Bookmark
weloveiiu...woohoo...

Petang-petang setelah penat maseh mampu untuk melompat...










Sunday, 4-Nov-2007 12:12 Email | Share | | Bookmark
Say hi to Snowy!

This is snowy...my cousin's cat...die garang..tapi comel... die suke duduk kat belakang laptop..



Saturday, 3-Nov-2007 11:41 Email | Share | | Bookmark
Roaring South - Hari Kelima

Finally..these are the shots on the last day of Roaring South 07...We will do an exhibition on this trip...So please come to our exhibition..Somewhere in December...












Saturday, 6-Oct-2007 15:33 Email | Share | | Bookmark
Roaring South - Hari Keempat

Hari keempat pun menjelma...2nd last day kat Singapore..Mcm biase..kitorang bangun pagi (wakey wakey ider!!)..pastu makan sarapan yang disediakn oleh Makcik Ain..dan cousin die yang hot... ..Terus selera nak sarapan. Tempat pertama yang dilawati pada hari itu adalah Heritage and Conservation Centre..dkt kawasan mane aku pun tak ingat..tempat ni pun best..tempat diorang conserve barang2 klasik,purba mahupun moden. Pastu diorang ade sebuah lif Star Wars...tapi aku tak letak gambar...










Sesudah itu,kami ke kawasan Masjid Sultan untuk santapan tengahari di Restoran Hjh Maimunah...kedai makan melayu...sedaaap... Nasi ditambah berpinggan-pinggan kerana yang duduk kat meja tu semuanya berperut panjang...



Lepas dah makan,kitorang pergi bersolat kat Masjid Sultan pastu proceed ke Istana Kampong Gelam / Glam...mcm2 ejaan




Quote:
Ape ingat nigga je ke boleh graffiti?Melayu pun boleh ah...


Sesudah itu,kitorang ni pun jalan la gi stesen MRT bugis untuk ke orchard road..dah sampai singapore kene ah gi orchard road...





dengan itu,maka berakhirlah hari yang keempat...nantikan gambar hari kelima @ last day roaring south 07...

Nak tgk lagi mcm ni?halakan cursor mouse ke link di bawah ini lalu klik padanya...

http://zaimiys.fotopages.com
http://fakhar.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net