RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-May-2008 15:49 Email | Share | | Bookmark
Ekstra Gravy

 


Malaysia Boleh! Kite memang boleh..ape-ape bende sume boleh...Shot ni pun menunjukkan yang kite boleh..Kite bukan sahaje menghidangkan pelancong dengan panorama pancutan air yang cantek..malahan kite bagi ekstra gravy..iaitu brader yg sedang membersihkan kolam tu...


Tuesday, 13-May-2008 12:52 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti : Perhentian [Hari 3]

 
 
 
View all 5 photos...
Hari yang ke 3 iaitu hari yg terakhir di kick-off ngan aku bangun awal giler..lepas subuh x layan tdo balik beb..gara-gara nak kejar kan sunrise..oleh itu kami (gwa,p.e,faha dan syila) g la jalan usha port..sekali tu tau2 je dh rise dh sun tu..xnmpk sebijik-sebijik die tgh naik..so ini lah g kitorg buat bile dh xdapek nk tgk sunrise...


Quote:
P.e si penunggu sunrise..hahaha...





Quote:
bukan gado...tapi layan blues di pagi hari



Quote:
Sunrise Hunters....habesss!!


hari last ni mmg kitorg bantai ngan snorkeling dari pagi sampai ptg...giler ah..jumpe shark,jumpe penyu,jumpe pari...dan paling best jumpe hidupan laut yg bername loser....hahahah.kalau aku beli camera kalis air boleh aku tngkp gambar bende tu...


Sunday, 11-May-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti : Perhentian [Hari 2]

 
 
 
View all 5 photos...
Setelah puas mandi manda pada hari yg pertama,hari yg kedua di mulakan dgn Snorkeling...kami di bawa ke 4 port yg di percayai 'baek!' utk snorkel...Dah lame teringin nak snorkel at last dapat gak..wee!! Once aku dh masuk dalam air...Subhanallah!! Cun giler beb..ngan ikan yg dh jinak yg dh berapa lama training...ngan coral...best best!!



Quote:
Nemo-nemo besar snorkeling...


Quote:
Muke bile nasi yg dh kite oder iye-iye tp dpt nasi yg ADE rase!!



Quote:
View from Pulau Perhentian Kecil


Saturday, 10-May-2008 09:49 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti : Perhentian [Hari 1]

 
 
 
View all 11 photos...
hahahah..setelah lame aku xupdate fotopages aku..ini lah julung kalinye aku munculkan diri semula dhgn gambar-gambar percutian di Pulau Perhentian...desitnasi yang mmg aku dah lame nak pegi....at last dpt jugak pegi...Alhamdulillah...

Alkisah...kitorang sempat lagi di Punk'd mase nak gi sane...die start ngan bas rosak..pastu xde bas ganti..die sumbat kitorg ni kat dlm bas2 yg lain...Drebar bas tu selambe ckp "Ok..lek2..kite bahagi2kan ikut bas"..ingatkan mane bas yg ade seat kosong diorg akan masukkan kitorg..rupenye tidak...Kitorang yg dari bas rosak ni kene naik bas yg PENUH dan duduk atas seat vip..iaitu ATAS LANTAI!! Terima kaseh Ekspress Mahligai!! Sorry Ekspress Mutiara..aku dah bingit sampai salah cakap..Maafin sih! Perkhidmatan yang CEKAP, MESRA dan BAGUS.(aku harap sape2 yg berkenaan tolong bace 'pujian' ni)...

So..here's some shots for ya!!



Quote:
Dikala menunggu Mek,Cuki,Sab,Nuha dan Deqna..Lompat la..apa lagi..


Quote:
Credit to Hana...nice shot!


Quote:
Nak test ketebalan tapak kaki?Jalan la atas ni..





Quote:
Tunggu punye tunggu sampai faha jd Duyong..eh silap..Dugong!haha





Thursday, 7-Feb-2008 11:46 Email | Share | | Bookmark
it's out on the news stand!!

 
kalau nak tengok, gi la carik magazine powder 004 issue...



Shot2 ini adalah dari saya,yun dan juga faha...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net