Automate your Marketing
with Womplify




 
RHYMEREGIM : FOTOPEDIA

By: Muhammad Zulhilmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Nov-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
Edisi Kembali ke FP - Introducing my nephew, 'Aisy Nawfal!

 
Assalamualaikum semua..
Whoa..dah lame giler aku tak update FP aku ni..Jadi,aku kembali untuk menceriakan suasana. So guys, i would like to introduce to you the new member of the Zainol family, my nephew - 'Aisy Nawfal. These pictures was shot during his birth..few months ago.Baru nak upload ni..heheh.












Friday, 6-Jun-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
Triumph Inspiration Award 2008

 
 
 
View all 21 photos...
Berlangsung di Pavilion,aku ditugaskan utk jadi paparazzi..sbb katenye ade barisan artis yang akan hadir.So aku pun pegi la..memang betul la..ade about 12 org mcm tu..actually ni first time aku amik gambar celebrities ni..cuak beb...memang xpenah amik pun before ni..yela..siapelah aku ni nak amik gambar mereka Tapi lepas dh sekali diorang senyum bile pandang lens aku..semangat terus membara dan aku terus rase ok...hihihi..so ini lah die shot pada malam event tu...

I want to say Thank You to : Cinta,Phat Fam,Zura and Yun









Tuesday, 3-Jun-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
Kami ke Sg. Koyan

 
Yaaa...akhirnya kami sampai ke Felda Sg. Koyan..mungkin bagi anda kami lame (english word..bkn malay) sbb kitorang baru sampai Sg.Koyan walhal itu adalah tempat biase bagi anda semue.Tapi nak wat camane..itulah kebenaran nye..It was our first time...
Tapi apasal kitorang ke Sg Koyan?? Ape yang kitorg cari?? Harta karun kah?? Wang mas kah?? Nak tau ape citer..tunggu untuk entry akan datang...



Monday, 26-May-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
Ijoy & Ifa - Nikah

 
 
 
View all 14 photos...
Setelah beberape kali amik gmbr wedding..akhirnya aku kuatkan smgt untuk post entry ni...This is Ijoy & Ifa..we had fun shooting u guys!! Semoga kekal hingga akhir hayat...











Saturday, 24-May-2008 16:12 Email | Share | | Bookmark
Quest Pre-Grad Dinner

 
 
 
View all 15 photos...
Event ni dh lame sebenarnye..mase awal sem haritu..skrg baru aku nak upload..sorry kawan-kawan..Thanx to Matyie yang memberi kepercayaan untuk jd paparazzi malam tu..kambing yang xdpt dilupekan..dpt gak sebat beberape keping... Thanx to Yun kerana sudi menjadi paparazzi bersame...Thanx yaw!










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net